7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Ölen lise müdürünün ailesine çek

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde Dicle Lisesi Müdürü iken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Sedat Şahin'in ailesine Eğitim-Bir Sen tarafından çek verildi.

Geçtiğimiz Nisan ayında Dicle Lisesi Müdürü Sedat Şahin, eşi ve kardeşleri ile birlikte Ergani ilçesi istikametine gittiği sırada geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden aileye 15 bin TL değerinde hediye çeki veren Eğitim-Bir Sen Diyarbakır Şube Başkanı Yasin Yıldız, "Biz hizmet kapsamında üyelerimize ferdi kaza sigortası yapıyoruz. Bu kaza sigortası sayesinde kazada gerek üyelerimiz gerekse vatandaşlarımız mağdur olmamaktadır.

Bu kazalardan biri de üyemiz olan Dicle Lisesi Müdürü Sedat Şahin Beyin ailesi ile yaptığı kaza sonucu hayatını kaybetmişti. Dolayısıyla bu süreç içerisinde üyelerimize tekabul eden çekleri aldık ve bu kaza sigortası kapsamında kaza mehalinde bulunan ve mirasçılarına çekini vereceğiz. Kaza yapan ve hayatını kaybeden Sedat Şahin'in eşi Leyla Şahin hanıma baş sağlığı diliyorum" dedi.
Yıldız, daha sonra Sedat Şahin'in eşi Leyla Şahin'e, Sedat Şahin'in babası ve 2 kız kardeşine toplam 15 bin TL değerindeki çekleri verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 17:19:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?