7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Osman Aslan DTP'ye yüklendi

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Adayı Behçet Tekdemir, miting yaptı. Mitinge Milletvekili Osman Aslan, İl Başkanı Ahmet Öcal ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Ergani Belediye Başkan Adayı Behçet Tekdemir Otogar Meydanı'nda düzenlenen mitingde ilçeye yapılacak hizmetleri anlattı. Daha sonra söz alan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan ise DTP'ye yüklendi.
 
DTP'li Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in, kendisine lakap taktığını ve bu lakabın da, "Recep Osman Aslan" olduğunu belirten Aslan, "Ben bu lakapla çok mutluyum ve gurur duydum. Çünkü Genel Başkanımız ve Başbakanımız ismini bana layık gören bu lakap için mutluyum. Ben de Osman Baydemir'e lakap taktım. Onların da Genel Başkanı Ahmet Türk. Bundan böyle Osman Türk Baydemir lakabını taktım. Onların Genel Başkanı Ahmet Türk 3 hindiyi bile idare edemediği için ben de Osman Türk Baydemir olarak lakabını taktım. Ergani ilçesini 10 yıldır idare edemeyen ve 3-5 parke döşeyerek ilçe halkını kandırmasınlar. Bizim dönemimizde yapılan hizmetleri bile yıktılar. 29 Mart yerel seçimlerinde bunlara ders verelim ve ak yönetimle ilçenin sorunları hep beraber çözelim" diye konuştu.

Otogar Meydanı'ndan gelen kalabalığın DTP seçim bürosunun önünden geçmesine izin vermeyen polis güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra İl Encümen adayları ve Belediye Encümen adaylarının da katıldığı miting olaysız bir şekilde sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 21:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?