5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

ÖSS öncesi panik yok konser var

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) girecek öğrencilere moral vermek amacıyla konser ve komedi gösterisi düzenliyor.


Yenişehir Belediyesi, 17 Haziran günü yapılacak olan ÖSS öncesi adayların üzerlerindeki stres ve gerginliği atmaları için yarın Sümer Park'taki Anfi Tiyatro'da konser düzenleyecek. Saat 19.00'da başlayacak olan ve sanatçı Burhan Berken'in sahne alacağı etkinlikte, komedyen Murat Batgi de esprileriyle öğrencilere moral verecek.


"Panik Yok Konser Var" adlı etkinlikle ilgili bilgi veren Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Yakut Günay, öğrencilerin Haziran ayında hem sıcakların etkisi hem de sınavlardan dolayı gergin olduklarına dikkat çekerek, "Dershane yöneticileriyle görüşüp, öğrencilerin gerginlik ve streslerini dağıtmak amacıyla konser düzenlemeye karar verdik. Sınavın geleceğin garantiye alınmasından ziyade, bir tercih olarak görülmesi gerekir. Bunun için de kaygı ve korkular geri planda kalmalı. ÖSS'ye girecek tüm öğrencileri konsere bekliyoruz. Hepimiz bir dönem aynı stres ve paniği yaşadık. Panik olmasın diyoruz. Çalışan herkesin bu sınavda başarılı olabileceğini biliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2007 Perşembe 17:36:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?