7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Oyun iyi, sonuç kötü

DİYARBAKIRSPOR'DA KAN KAYBI DEVAM EDİYOR

Diyarbakırspor'un Galatasaray'a yenilmesi kentte üzüntü meydana getirdi. Yeşil-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Suat Önen, "İyi bir takımımız var, rakibimize karşı üstün oynadık şans faktörü bizden yana değildi" dedi.

Galatasaray maçına çıkıp çıkmayacağı günlerce merak konusu olan Diyarbakırspor'un hafta sonu oynanan maçta rakibine, 1-0 öne geçmesine karşın 2-1 yenilmesi moralleri bozdu. Basın Sözcüsü Suat Önen, Takımlarının sahalarında oynadıkları önemli bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Böyle bir rakip önünde 3 türlü sonuçta olabilirdi. Diyarbakırspor olarak maça iyi başladık. İyi de mücadele verdik. İlk golü biz olmamıza karşın yenildik. Eğer maçın ilk yarısının sonlarına doğru beraberlik golünü yemeseydik

sahadan galibiyetle ayrılabilirdik. Her iki takımda birbirine üstünlüğünü kabul ettirmek istedi. Maçın ikinci yarısının 52. dakikasında yediğimiz gol sonrasında yine atak oynamaya başlamamıza karşın futbolcularımız ellerine geçirdikleri fırsatları değerlendiremediler. Maçın 87. dakikasında yakaladığımız mutlak gol pozisyonunda Mendoza topu kaleye atacakken ne yazık ki auta atıp takımımızı en az bir beraberlikten etti. Maçın bu önemli pozisyonu bizi çok üzdü. Bence oynadığımız oyun iyi ama sonuç kötü" dedi.

Suat Önen, en az beraberlikle ayrılabilecekleri bir maçtan mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade ederek, "Biz takımımıza ve futbolcularımıza güveniyoruz. İyi futbol oynuyoruz. Galatasaray'a karşıda böyle oldu. Şans rakibimize güldü. Bize de gülebilirdi. Bu oyunumuzu ve inanmışlığımızı devam ettirmeliyiz. Kaybettiğimiz puanların telafisini yapabilmek için büyük uğraş vereceğiz. Takımımız başarılı olacaktır. Buna da mecburuz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 14:41:04
Güncelleme :9 Kasım 2009 Pazartesi 16:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Çok üstündük peh IP: 88.232.208.xxx Tarih : 10.11.2009 10:06:40

Maçı hiç izlemeyen biri kıl payı yırtmış GS diye düşünecek bu adamın üstün oynadık dediği ilk 10 dakikadan ibaretti 2. yarı galatasaray 10 kişi kalmasına rağmen Diyarbakırspor'da mahalle takımı havası vardı göz var nizam var yazıklar olsun .