7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Özgür sırra kadem bastı

35 GÜNDÜR KAYIP GENÇ ARANIYOR

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 19 yaşındaki gençten 35 gündür haber alınamıyor.

Ergani'de kayıp olan Özgür Kalhan'ın babası Ali Kalhan, 10 gün önce arandığını, oğlunun telefonda, "Beni kurtar" dedikten sonra kendisine ulaşamadığını ifade ederek, oğlunun başına kötü bir olay gelmesinden endişelendiğini söyledi.

Ergani ilçesinde yaşanan kayıp olaylarına bir yenisi daha eklendi. Yaklaşık 35 gün önce sırra kadem basan 19 yaşındaki Özgür Kalhan'dan haber alınamıyor. Evli olan Kalhan'ın, 10 gün önce telefonda babasına "Beni kurtarın" demesi, kaçırılmış olabileceği ihtimalini artırdı.

35 günden bu yana ailesinin tüm aramalarına rağmen bulunamayan Kalhan'ın kaçırılmış olabileceği tahmin ediliyor. Özgür Kalhan'ın babası Ali Kalhan, 10 gün önce tanımadığı bir numaradan kendisinin arandığını ifade ederek, "Oğlum telefona çıktı. Beni kurtar dedi. Sesi çok kötüydü. Sonra telefon kapandı. Bir daha da açılmadı. Bu numarayı savcılığa verdik. Gerekli incelemeler yapılıyor. Sadece bir kez arandık. Oğlumun yerini bilenlerin ya da görenlerin 0534 571 71 99 nolu telefona bildirmelerini istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 16:53:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?