8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Pazar günü dönüm noktamız olacak

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Belediyespor Pazar günü, sahasında grubunun lideri Adana Demirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı Kahramanmaraşspor mağlubiyetiyle kapatıp ligde durumunu tehlikeye atan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü evindeki maçın antrenmanlarını sürdürüyor. Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, "Geçen hafta aldığımız mağlubiyet moralimizi bozdu. Şimdi Pazar günü sahamızda oynayacağımız grubumuzun lideri Adana Demirspor ile oynayacağımız karşılaşmanın antrenmanlarını sürdürüyoruz. Sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Bunun için çok iyi bir hazırlanış dönemi geçireceğiz. Tüm futbolcularımızın dikkatleri çekildi. Artık puan kaybına tahammülümüz yoktur. Dikkatli olmalıyız. Hafta boyunca sürdüreceğimiz çalışmalarımızda yalnızca galibiyeti düşüneceğiz. Çünkü bundan başka seçeneğimiz ve alternatifimiz bulunmamaktadır. Pazar günü bizim dönüm noktamız olacaktır" dedi.

Sarı-kırmızılı ekip bugünkü antrenmanında sabah kondisyon ve güç toplama yaparken, takımın öğleden sonraki çalışmada ise teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 15:05:03
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 00:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?