8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Piknikte top oynayıp stres attılar

Diyarbakır Merkez Yenişehir Belediyesi yönetimi, belediye çalışanlarının motivasyonunu artırmak, kaynaşmasını sağlamak ve stresi azaltmak için personele yönelik piknik düzenledi.

Yenişehir Belediyesi fidanlığında gerçekleşen piknikte kahvaltı ve yemekler ikram edilirken yönetim ile personeller beraber davul zurna eşliğinde halaylar çekti. Yüksek bir katılımın gerçekleştiği piknikte konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu, pikniği düzenlemedeki temel amaçlarının çalışanlar ile daha güçlü bir diyalog kurmak ve çalışanların kaynaşmasını sağlamak olduğunu vurgulayarak bu tür etkinliklerin süreceğini dile getirdi.

Kurbanoğlu, "Bu pikniği düzenlemedeki temel amacımız, personellimizin çalışma performansını artırarak daha iyi hizmet üretmektir. Gerek çalışanlarımızın gerekse ailelerinin pikniğimize gösterdiği ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Personelin kaynaşmasına yönelik etkinliklerimiz devam edecektir" dedi.

Yenişehir Belediye çalışanları ise piknikte stres attıkları ve bu tür etkinliklerin artırılması yönünde görüşlerini ifade ederken, çalışanların kaynaşmasının bu tür etkinlikler ile güçlendiğine vurgu yaptılar. Piknikte halaylar çeken Yenişehir Belediyesi personeli ve yönetimi, voleybol, basketbol ve yakan topu gibi oyunları oynayarak birlik mesajı verdi.

Öğlen saatine doğru sıcağın bastırması ile çalışanların birbirlerini ıslatarak serinlemeye çalıştıkları gözlenirken Dicle Fırat Kültür Merkezi sanatçıları da söyledikleri Kürtçe şarkılarla çalışanları eğlendirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 15:09:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?