7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Polise gazete ilanı ile teşekkür

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde alacak-verecek meselesi yüzünden uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden şahsın katil zanlısını kısa sürede yakalayan Emniyet Müdürlüğü'ne yerel bir gazete ilanı ile teşekkür edildi.

Kentte ilk defa bir cinayet olayı ile ilgili gazete ilanı verilmesi ilginç bulundu.
Alınan bilgiye göre, 27 Ağustos Perşembe günü Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi Yanıkköşk civarında, Vedat Erdinç uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Bürosu dedektifleri, cinayetin fail ya da faillerinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Çok kısa bir süre içinde katil zanlısı yakalanırken, Vedat Erdinç toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden Erdinç ailesi, failin kısa sürede yakalanmasından dolayı buruk bir mutluluk yaşarken, faillerin bulunmasında emeği geçenlere minnetarlıklarını bir yerel gazeteye ilan vererek gösterdi.

AİLENİN TEŞEKKÜR İLANI
"27 Ağustos 2009 günü Bağlar Yanıkköşk civarında vurularak öldürülen ağabeyim Vedat Erdinç'in katilini en kısa sürede yakalayıp adalete teslim eden Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Sağlam başta olmak üzere Cinayet Grup Amiri Serdar Bey'e, polis memurları Heybet, Selçuk ve Turgay'a ve katilin yakalanması için emeği geçen tüm Emniyet Müdürlüğü Cinayet Grubu personeline teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz. Erdinç ailesi adına, Nizamettin Erdinç''
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 13:09:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?