3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Polise taş atanlar tutuklandı

Diyarbakır'da Demokratik Toplum Partisi (DTP) tarafından düzenlenen yürüyüş sonrası polise taş atan 8 kişi, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.


Sınır ötesi operasyonu protesto etmek için 25 Şubat 2008 günü DTP Diyarbakır İl Örgütü tarafından 'Operasyonlara Hayır' adı altında düzenlenen yürüyüş sonrası çıkan olaylarda 12 kişi, polise taş attıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.

Şahıslar, Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde sorgularının tamamlanmasının ardından polis gözetiminde nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. Şahıslardan 8'i tutuklandı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 20:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat abı IP: 85.110.194.xxx Tarih : 29.02.2008 11:58:30

yeter artık özgürçe düşünmek suç oldu türkiyede 3 maymunu oynar olduk bunca ölümlere yeter artık kardeşce yaşamak varken ne bu annaların döktüğü göz yaşı tek türkmü askerlik yapıyor bu güzelim türkiyede kürdü,türkü,arabı,alevisi,lazı,cerkezi her ırktan bu güzelim türkiyeyi seviyor sadeçe masa başındakiler değil artık yeter 30 yıldır dökülen annelerin gözyaşı dinsin artık bu kan bu gözyaşı her gençin eyinde bir taş her polisin elinde jop ne yani artık hepberaber artık yeter demenin zamanı kardeşlik olan bir ülke yokmu dünyada siz bari söyleyin varmı yok işte el ele verelim o masa başındakilerine diyelim artık yeter ...cok teşekürler saygılarımla