4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Polise taşlı saldırı!

Diyarbakır'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı motorize ekipler, kimliği belirsiz bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Çıkan olaylarda 2 eylemcinin gözaltına alındığı bildirildi. Olay, saat 12.00'da Fiskaya Semti'nde meydana geldi.

Devriye gezen Emniyet Müdürlüğü motorize ekipleri, bir anda kimliği belirsiz bir grubun taşlı saldırısına uğradı. Polis ekipleri, iki taraftan gelen taşlara karşılık, güvenliği sağladıktan sonra havaya birkaç el ateş etti. Havaya ateş edilmesinin ardından polis ile grup arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamacanın ardından soğukkanlı davranan Diyarbakır polisi, grubun kaçtığı sokaklara girerek, olayı gerçekleştiren gruptan 2 eylemciyi gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü, olası saldırılara karşı ekiplere dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunurken, kentte geniş güvenlik önlemleri alındı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 14:13:56
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 13:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan akyüz IP: 85.97.169.xxx Tarih : 27.07.2005 21:40:01
allahlarını sevdiğim..işte dçbakır çocuğu bu.....budaha bişey değil bu cezayirdeki fransız askerine benzeyen türk polislerine yaşam yok bu kentte...güvenliği sağlıyormuş..yaw ne güvenliği..devlet devlet derler devleti soymaya gelmişler buraya ...bide bunları kim koruusn ..ha bide b u haber siteside çok yalancı yaw...neymiş polisler soğukkanlı davranıp 2 kişiyi ..yaw orası fiskaya plisler orda dolaşamaz bile..yakalamışlar