7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Polisten gençler için futbol sahası

DİYARBAKIR POLİSİNDEN GENÇLER İÇİN FUTBOL SAHASI

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki gençler için spor tesisi yaptı. Tesiste gençler istediği zaman ücretsiz spor yapabilecek.

Emniyet Müdürlüğü'nün İl Özel İdaresi ve işadamlarının desteğiyle Silvan yolu üzerinde bulunan Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesine yapılan spor tesisinin açılışı gerçekleştirildi. Tesisin açılış kurdelesini Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, müdür yardımcıları, Özel Harekat Şubesi polisleri ve sporcular birlikte kesti.

Açılışın ardından Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurlarıyla Yiğitçavuş köyü gençleri çift kale maç yaptı. Maçın başlama vuruşunu Vali Mutlu yaptı. Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Sağlam daha sonra halı sahada toplu fotoğraf çektirdi. Bir işadamı da tesise gençlerin taşınmasını sağlayacak bir midibüs hediye etti. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Diyarbakırlı gençlere spor tesisini kazandıran herkese teşekkür etti.

Tesisin açılışının ardından Vali Mutlu ve beraberindekiler yemek yerken, daha sonra günün anlam ve önemi nedeniyle Emniyet Müdürü Sağlam tarafından, Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya bir plaket sunuldu.

DİYARBAKIR POLİSİNDEN GENÇLER İÇİN FUTBOL SAHASI
DİYARBAKIR POLİSİNDEN GENÇLER İÇİN FUTBOL SAHASI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 16:41:05
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 18:34:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?