7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Rakibimiz çok şanslıydı!

SPOR TOTO 3. LİG

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un sahasında aldığı yenilgi büyük üzüntüye neden oldu.

Sahasında oynayacağı Siirtspor maçıyla ilgili iddialı bir şekilde hazırlanan ve sahaya galibiyet parolasıyla çıkan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un kendi sahasında rakibine 1-0 mağlup olması ligdeki iddiasından çok şeyler kaybettirdi. 3 haftadır peş peşe aldığı mağlubiyetlerle ligde 13 puanda kalan lig 8.'likte kalan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da bazı tedbirlerin alınacağı gelen bilgiler arasında.

Maç sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Siirtspor maçına çok iyi hazırlanıp çıktıklarını belirterek, "Sporda şans faktörünün çok önemli olduğunu bir kez daha gördük. Rakibimiz karşısında gol kovalayan, pozisyon bulan 90 dakika boyunca maçı bırakmayan bir takım olarak sahadaydık. İlk yarıyı farklı galibiyetle kapatabilirdik ama olmadı. Rakibimiz çok şanslıydı. Maçın ikinci yarısında yakaladıkları şanslı pozisyonda gollerini buldular. Biz ise mağlubiyetin verdiği telaşla hareket edince sahadan mağlup ayrılmamız kaçınılmaz oldu. Gerçek futbolumuzu da sahaya yansıtamadık. Sonuç böyle olmamalıydı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2010 Pazartesi 12:14:05
Güncelleme :25 Ekim 2010 Pazartesi 12:36:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?