8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Sağlık Bakanı Diyarbakır'da

İncelemelerde bulunmak üzere dün Mardin’e giden Sağlık Bakanı Recep Akdağ, öğlen saatlerinde karayoluyla Diyarbakır’a geldi. Bakan Akdağ’ı, Diyarbakır Valiliği’nde, Vali Vekili A. Kadir Yazıcı, Adalet ve Kalkınma Partisi Diyarbakır Milletvekili Osman Aslan ve ilçe kaymakamları karşıladı.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Akdağ, yetkililerle, basına kapalı bir görüşme yaptı. Ardından AKP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Bakan Akdağ’a, burada Diyarbakır Karpuz Yarışması’nda 50 kilogramlık karpuzu ile birinci olan Adil Aydın isimli çiftçi tarafından 32 kilogram ağırlığında bir Diyarbakır karpuzu hediye edildi. Adil Aydın isimli üretici, Bakan Akdağ’dan destek isteyerek "Bizlere destek verin. Diyarbakır karpuzunu hem diğer illere, hem de yurt dışına ihraç edelim" dedi.

Bakan Akdağ, kendisine hediye edilen karpuzu ağır olmasından ötürü kaldıramadığı için, "Ben bu karpuzu kaldıramam, arkadaşlar gerekeni yapsınlar" dedi. Bakan Akdağ, daha sonra parti yöneticileri ile basına kapalı bir görüşme yaparken, saat 13.45 sıralarında da gezisi ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyecek.

iha-diyarbakır
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2004 Cumartesi 13:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?