7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Şampiyonluk kutlamalarına katıldı

Çınar Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Taraftarlar Birliği'nin daveti üzerine Turkcell Süper Lig'e yükselen Diyarbakırspor'un şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği'nin Stadyum Caddesi üzerindeki derneğinde organize edilen kutlamalara çok sayıda taraftar katıldı. Yeşil-kırmızı renklerden yapılmış ve üzerinde 'Şampiyon Diyarbakırspor' yazılı kutlama pastasını taraftarlarla birlikte kesen Çınar Kaymakamı Hasan Tanrıseven, "Sizlerle yeniden birlikte olmaktan çok mutluyum. Diyarbakırsporumuz'un şampiyoluğundan dolayı yaşanan bu coşkuyu sizlerle yaşamak, ayrı bir heyecan" dedi.

Taraftarlar Birliği adına söz alan Muhittin Ateş, Çınar Kaymakamı Hasan Tanrıseven'in Diyarbakırspor'da görev yaptığı dönemde Diyarbakırspor'a verdiği destekleri çok iyi bildiklerini ifade ederek, "Bir devlet büyüğünün aramızda olması bizlerli son derece mutlu etmektedir. Yaptığı ziyaret ve desteklerden dolayı kendisine minnettarız" diye konuştu.  Taraftarların yoğun tezahüratları eşliğinde karşılanan Tanrıseven, gösterilen ilgi ve sevgiye çok teşekkür etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?