4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Şampiyonluk sevincine taş yağmuru

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de sezonun bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Ofis semtinde sevinç gösterileri devam ederken, ellerinde Galatasaray flamaları bulunan taraftarlar, eğlenen Fenerbahçelileri taş yağmuruna tuttu. Olaylara polis müdahale etti.

Ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesi, tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır’da da coşkuyla kutlandı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte binlerce Fenerbahçe taraftarı, Ofis semtinde sevinç gösterilerinde bulundu. Kutlamalar sırasında ellerinde Fenerbahçe bayrakları olan taraftarlar ile Galatasaray taraftarları arasında söz düellosu başladı.

Galatasaray bayrakları ve flamaları bulunan taraftarlar yollarda korna çalarak sevinç gösterilerinde bulunan Fenerbahçeli taraftarların araçlara tekme attı. Tartışmaların kavgalara dönüştüğü olaylara polis müdahale ederken, gruplar sokak aralarına dağıldı. Diyarbakır polis bir çok yerde güvenlik önlemlerini arttırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2005 Pazartesi 13:39:56
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 13:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ihsan EKEN IP: 212.175.171.xxx Tarih : 26.05.2005 10:58:41
tv programında boy boy çıkan yorumcular ne diyecek acaba şimdi?yinemi d.bakırspor un aziz yıldırım nefreti diyecekler veya daha farklı saçma bir sebep..dbakır küme düşecekse bu tamamıyla düngece yenilmelerine rağmen sokağa dökülen ve sevinç gösterilerinde bulunan fenerlilere taş,şişe atan galatasaraylılar sayesinde olacaktır...acaba bu olayın sebebi neydi,fener galatasarayı yendi,diyarbakırı değil,üstelik galatasaray küme düşmüyor biz düşüyoruz,seneye taşlayacak fener veya başka takım taraftarıda bulamayacaksınız....