5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Samsunspor mesaisi başladı

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde yapılan antrenmanda Yeşil-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli neşeli ve istekli oldukları gözlendi. Basın Sözcüsü Mustafa Kayhan, hedeflerinin son haftalardaki çıkışı sürdürmek olduğunu belirterek, "Son 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyoruz. 5 galibiyet ve bir beraberlik alarak iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Ligin en iyi futbol sergileyen birkaç ekibinden biriyiz. İstanbulspor maçında yaklaşık 10 bin taraftarımızın stada gelerek, takımlarını desteklemesine de çok sevindik. Şimdi gündemimizde deplasmanda oynayacağımız Samsunspor maçı var. Hedefimiz Samsunspor'u da yenerek, ilk yarıyı galibiyetle kapatmak" ifadelerini kullandı.

Yeşil-kırmızılı futbolcu Selçuk Yıldırımkaya ise, Diyarbakırspor'un ligde önemli bir mesafe katettiğini ifade ederek, "Ligin ilk yarısının son maçını deplasmanda Samsunspor ile oynayacağız. Bu karşılaşma bizim için büyük bir önem arz ediyor. Bu maçımızdan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 13:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hayati koç IP: 78.166.62.xxx Tarih : 12.12.2007 19:26:13

diyarbakırı ligin başından beri takip ediyrum.kötü başlasada kendini toparlayıp lider durumdaki rakiplerini bir bir yenmeyi başardı.samsunu da yenebilecek durumda.inşallah süper lige çıkar.başarılar