8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Şenol'a yardım gerek

1 yıldan bu yana lösemi tedavisi gören Erganili Mizgin Şenol'un(15) iyileşmesi için uygun ilik ABD'de bulunurken küçük Mizgin'in ilik nakli ameliyatı olması için gereken paranın toplanması amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Tedavisine Ankara'da devam edilen Mizgin'e ilik nakli yapılabilmesi için başlatılan yardım kampanyasında hayırsever vatandaşların katkıları bekleniyor.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde Bekir Aral Lisesi 10. sınıf öğrencisi Mizgin Şenol, 1 yıldan bu yana Ankara'da lösemi tedavisi görüyor. Varını yoğunu satarak Mizgin'in tedavisi için harcayan Şenol ailesi, tedaviyi yapan hastanenin ABD'den uygun ilik bulmasıyla yeniden umutlandı. Ancak, ilik nakli yapılacak ameliyat için gereken 85 bin TL, aileyi tekrar umutsuzluğa soktu. Ameliyat için gerekli parayı bulmak amacıyla yetkili mercilere yapılan başvurular sonrasında gerekli paranın toplanması için Valilik
izniyle banka hesabı açılarak yardım kampanyası başlatıldı.

İLİK NAKLİ İÇİN 85 BİN TL GEREKLİ

Mizgin'in, tedavisi için 1 yıldan bu yana tüm parasını harcayan baba Ahmet Şenol, ilik nakli ameliyatının bir an önce yapılması gerektiğini belirterek; kızının iyileşmesi için tek umutlarının bu ameliyat olduğunu, bu ameliyat için gereken 85 bin TL'nin toparlanması amacıyla hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini söyledi.
Lösemi hastası Mizgin için yardımlar Ziraat Bankası'nın 0502491172405001 No'lu hesabında toplanıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 12:42:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?