7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

SGK'dan Limak Ergani Çimento'ya ödül

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Diyarbakır İl Müdürlüğü, il ve ilçe genelinde sigorta primlerini en yüksek ödeyen ve belgelerini eksiksiz ibraz eden 10 firmaya teşekkür plaketi verdi. Düzenlenen gecede Limak Ergani Çimento Fabrikası da ödüle layık görüldü.

Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle SGK Diyarbakır İl Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen gecede il ve ilçe genelinde sigorta primlerini en yüksek ödeyen ve belgelerini eksiksiz ibraz eden 10 firmaya teşekkür plaketi verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu Haftası etkinlikleri çerçevesinde Orhan Asena Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törene SGK İl Müdürü Yasemin Özkarataş, Limak Ergani Çimento Fabrika Genel Müdürü Tuğrul Öztürk ile İnsan Kaynakları ve Lojistik Müdürü Murat Karadağ, ödüle layık görülen
diğer firma yetkilileri ve davetliler katıldı.

Teşekkür plaketini SGK İl Müdürü Yasemin Özkarataş'ın elinden alan Ergani Çimento Fabrikası Genel Müdürü Tuğrul Öztürk, "Sosyal Güvenlik Bakanlığının düzenlemiş olduğu bu etkinliğe katılmaktan mutluluk duydum. Şirketimiz Ergani Çimentonun çalışanlarımıza saygının bir eseri olarak ödüllendirildiğimizi düşünüyoruz" diye konuştu. Düzenlenen gecede, ödüllerin takdim edilmesinin ardından davetlilere, TRT GAP Diyarbakır Radyosu Mahalli İcra Topluluğu tarafından müzik dinletisi sunuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 17:55:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?