4
Mayıs
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Silvan-Diyarbakır duble yolu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sürdürülen duble yol çalışmaları hızlandı. Yolun 2008 yılı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı bildirildi.


Yapımına 2005 yılında başlanan duble yol çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Diyarbakır-Bingöl yol ayrımına kadar olan 35 kilometrede sürdürülen duble yol çalışmasının kalan 40 kilometrelik bölümünün Silvan ilçesine kadar yapılacağı bildirildi.


Diyarbakır-Silvan duble yol çalışmasının 2008 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyleyen Silvan Kaymakamı Veysel Beyru, "2005 yılında başlanan Diyarbakır-Bingöl yol ayrımına kadar olan duble yol çalışması, Diyarbakır Valimiz Sayın Hüseyin Avni Mutlu'nun verdiği talimat ile Silvan ilçemize kadar olan 40 kilometrelik yolda da devam edecek. 2008 yılı sonuna kadar çalışmalar tamamlanacaktır. Sayın Valimiz tarafından Köy Hizmetleri ve Kara Yolları ekiplerinin Silvan ilçemize kadar yapılacak olan duble yol çalışmalarına başlaması için gerekli talimatlar verildi. Silvan-Diyarbakır duble yol çalışmasının bitmesiyle birlikte, yaşanan trafik kazalarında büyük düşüş olacaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2007 Cumartesi 13:19:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?