7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Silvan Kaymakamlığı'nda seçim

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde Kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği çalışmalarında yer alacak olan yıllık meclis üyeleri seçimi yapıldı.

Silvan Kaymakamı Veysel Beyru başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Özel İdare Müdürü Şükrü Onat, İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarları katıldı. Kaymakam Beyru, toplantıya geçmeden önce yerel seçimlerde yeni seçilen İl Genel Meclis üyelerini ve yeni muhtarları tebrik ederek, "Önümüzdeki bir yıl içerisinde Köylere Hizmet Götürme Birliği adı altında birlikte çalışacağımız yeni üyeleri seçmek için toplanmış bulunmaktayız. Temennimiz vatandaşlarımıza hizmet
götürürken bunu en güzel bir şekilde gerçekleştirmektir" dedi.

Daha sonra 81 muhtar ve 5 İl Genel Meclis üyesi, tek sandıkta oy kullandılar. Seçim sonucu birlik üyeliğine; Ali Bakıcı, Nimet Bakıroğlu, Hamza Birtane ve Hacı Yazıcı seçildi. Sonuçların açıklanmasının ardından bir değerlendirme yapan Kaymakam Beyru, katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek Köylere Hizmet Götürme Birliği'nde görev yapmak için seçilen yeni üyeleri tebrik etti ve hayırlı çalışmalar diledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2009 Cuma 15:29:56
Güncelleme :24 Nisan 2009 Cuma 15:31:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?