8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Silvan'da Bahar Şenliği

Diyarbakır'ın Silvan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde (AÖL) geleneksel 1. Bahar Şenlikleri başladı.
Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda düzenlenen şenliklere Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ok, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nimet Polattağ, okul müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Celal Küçükdal'ın açılış konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiir, türkü ve tiyatro oyunları sergilendi. Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, Silvan Anadolu öğretmen Lisesi'nin kabiliyetleri ile pek çok alanda dikkat çektiklerini belirterek, "Bu anlamda da yapılan başarılı sahne
oyunları bizi onurlandırdı. Daha önceleri hep dışardan gelen tiyatro oyunlarını öğrencilerimize sunuyorduk. Ama şimdi öğrencilerimiz kendi becerileriyle usta tiyatroculara taş çıkartırcasına bir oyun performansını sergilediler. Umarım bu çalışmalar diğer okullarımıza da örnek olacaktır" dedi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Ok, ise Anadolu Öğretmen Lisesi'nin artık bir marka haline geldiğini belirtti. Anadolu Öğretmen Lisesi Okul Müdürü Celal Küçükdal, şenliklerin 2 gün boyunca süreceğini söyledi. Anadolu Öğretmen Lisesi Bahar Şenlikleri etkinliklerine katılan davetlilere çiğköfte ikram edildi. 
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 12:23:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?