8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Silvan'da caddeler aydınlandı

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi tarafından Karabehlülbey Caddesi'nde başlatılan kaldırım yenileme ve ışıklandırma çalışmaları tamamlandı.

Silvan'ın Karabehlülbey Caddesi'nde yapılan ışıklandırma ve kaldırım yenileme çalışmaları vatandaşlar tarafından beğeni toplarken, belediye yetkilileri ilçenin diğer caddelerinde de bu uygulamayı yapacaklarını belirtti.

Kararbehlülbey Caddesi'nde fotoğrafçılık yapan Turan Öncü, "Belediyenin daha önce almış olduğu kararla ilçe merkezindeki kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarının yanı sıra ışıklandırma çalışmalarından çok memnun olduk. Karabehlülbey Caddesi geceleri pırıl pırıl aydınlanıyor. Bu hem işyerimize güvenlik hem de caddelerimize yeni bir renk katmıştır. Kaldırım genişletme çalışmalarından sonra tek ayak üzerinde yerleştirilen tek ışıklı aydınlatma lambaları herkes tarafından çok beğeniliyor. İlçe belediyesi tarafından yapılan bu çalışmaları takdir ediyoruz. Umarım gelecek yönetim bu çalışmaların devamını getirip ilçemize modern bir görünüm kazandırırlar" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 14:58:21
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 14:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?