7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Silvan'da voleybol turnuvası

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde İlköğretim Okulları Arası Voleybol Turnuvası'nın final maçında YİBO takımı rakibi Milli Egemenlik İlköğretim Okulu takımını yenerek şampiyon oldu.

Silvan Kaymakamlığı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen İlköğretim Okulları Arası Voleybol Turnuvası sona erdi. Kapalı spor salonunda yapılan final maçında Silvan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO), Milli Egemenlik İlköğretim Okulu'nu 3-1 yenerek turnuvanın şampiyonu olurken, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu ikinci, Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.
13 takımın katıldığı ve yaklaşık 1 ay süren turnuvada İlçe Gençlik ve Spor Müdür yardımcısı Atilla Kızıl, final maçını yönetirken, ponpon kızlar final maçına renk kattı. Şampiyon Silvan YİBO takımı ise sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Silvan'ın her alanında gelişmelerin yaşandığını belirten Kaymakam Veysel Beyru, "Silvan Kapalı Spor Salonu'na kavuştuğu günden beri çeşitli etkinlikler ve müsabakalar daha sıkça yapılıp, gençlerimiz ve çocuklarımız sosyal alanlarda da başarı kaydediyor. Final maçına yakışır bir maç ve çekişmeli geçen bir müsabaka oldu. Turnuvaya katılan ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bu gençlerimiz spor adına gelecek vaat ediyor. İleriki süreçte ilçemizde kurulacak voleybol takımının gelecekte Türkiye gelinde ilçemizi temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.
Düzenlenen turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan okul takımlarına, Silvan Birey Dersanesi tarafından eğitim seti hediye edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2009 Cuma 10:41:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet yeniada IP: 88.229.206.xxx Tarih : 6.06.2009 12:16:37

bence milli egemenlik daha güzel oynuyordu