8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Şiyar Mehmetoğlu göreve başladı

Diyarbakır Valisi Efkan Ala tarafından geçiçi olarak Diyarbakırspor Kulübü Başkanlığı'na getirilen Şiyar Mehmetoğlu, göreve başladı. 

Olağanüstü kongre kararı alan Yeşil-kırmılızı kulüpte iş adamı Şiyar Mehmetoğlu, Vali Efkan Ala tarafından geçici olarak göreve getirildi. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mehmetoğlu, "1 aydan beri benim Diyarbakırspor başkanlığına getirilmem konuşuluyordu. Sonuçta gerçekleşti sayılır. Benim şartım, Diyarbakırspor'u borçsuz teslim almaktı. Alacaklılar borçlarını silince, ben de Diyarbakırspor'u, A.Ş. kurmak kaydıyla almak istedim. 15 güne kadar yapılacak kongrede aday olup seçileceğim. Kulübümüzü A.Ş. yapacağım. Taraftarlarımız, kulüpleri A.Ş. olacak diye sakın tereddüt etmesinler. Bu tamamen Diyarbakırspor'un çıkarları içindir. Kulüp, Diyarbakırlılar'ındır. Önemli olan takımımızı Süper Lig'e çıkarmaktır. Bugün takımımızın Nevşehir kampına gidip, sorunları öğrenip çözmeye çalışacağım. Hiç kimse üzülmesin ve tereddüte kapılmasın. Teknik heyetle görüşerek takımdaki eksikleri tespit edip, gerekli çalışmalara başlayacağız" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2006 Çarşamba 12:35:54
Güncelleme :26 Temmuz 2006 Çarşamba 12:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?