8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Siyaset Akademisi başladı

AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI SİYASET AKADEMİSİ KURSU

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nını 5'nci dönem 'Siyaset Akademisi' 150 kursiyerin katılımıyla start aldı.

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda verilen kursa Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, İl Başkanı AV. M. Baki Aksoy, Sur İlçe Başkanı Şafak Yöntürk, il başkan yardımcıları ve kursiyerler katıldı.

5. dönemin açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Siyaset Akademisi Koordinatörü Murat Ağaçhanlı 10 hafta boyunca devam edecek derslerin her hafta Cumartesi günü 13.00 ve 17.00 saatleri arasında olacağını ve en az yüzde 70'lik katılım zorunluluğunun olduğunu belirtti. 10 hafta boyunca devam edecek derslerde başarılı kursiyerlere sertifikalarının genel merkez tarafından takdim edileceğini de belirten Ağaçhanlı'dan sonra AK Parti Milletvekili Abdurrahman Kurt da bir konuşma yaptı. Milletvekili Kurt, "Bu

küreselleşen dünyada çoğulcu demokrasiden artık katılımcı bir demokrasiye doğru bir yürüyüş var. Artık sözü olan herkesin yönetime katılma hakkının olduğu bir sürece giriyoruz. Siyasetle ilgili paylaşmamız gereken tecrübeler adına AK Parti'nin başlatmış olduğu bu çalışmada bu seneki ilk proğramda aramızda bulunan çok değerli hocalarımız ile başlayacağız ve bundan herkesin alabildiğince faydalanması, bu halkın dertlerine derman olma yolunda sizler de inşallah taş üstüne taş koyma hazzını duyacaksınız.

Şimdiden hepinize başarılar dileyerek ilk dersin hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

İlk ders 'Türkiye'nin Toplumsal' yapısı konusuyla Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu tarafından verildi. Topçuoğlu, üzerinde yaşadığımız ülkenin, içinde bulunduğumuz toplumun yapısını analiz etmek için birtakım ipuçları vereceğini belirtti. Siyaset Akademisi 5. dönemin ikinci dersi ise Kişisel Gelişim Uzmanı Ali İsmet Koçak tarafından iletişim ve beden dili konusuyla devam etti.

AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI SİYASET AKADEMİSİ KURSU
AK PARTİ DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI SİYASET AKADEMİSİ KURSU
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 12:10:00
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 20:05:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?