5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Sokak basketbolu turnuvası sonlandı

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen sokak basketbol turnuvası sona erdi. Dereceye giren takımlara törenle kupaları verildi. 

Kayapınar Belediyesi tarafından organize edilen ve ilköğretim okulları ile lise öğrencilerinin katıldığı 1. Sokak Basketbol Turnuvası sona erdi. Kız ve erkek öğrencilerin oluşturduğu toplam 96 takımın katıldığı turnuva yoğun ilgi görürken, dereceye giren takımlara törenle kupaları verildi. Tören, Kayapınar Belediyesi'ne ait halı sahada gerçekleşti. Final maçlarının ardından yapılan ödül töreninde konuşan Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Avcı, belediyenin gençlere her konuda katkı sunmaya çalıştığını ifade ederek, bu etkinliğin sürekli hale getirileceğini söyledi. Türkiye Basketbol Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Bülent Baykale ise, Kayapınar Belediyesi'ne sportif etkinliklere sunduğu katkı nedeniyle teşekkür ederken, bugüne kadar böyle coşkulu bir organizasyona şahit olmadığını dile getirdi. 

Düzenlenen turnuvada, yıldız kızlar kategorisinde birinciliği Ayşe Numan İlköğretim Okulu, ikinciliği Namık Kemal İlköğretim Okulu ve üçüncülüğü Memet Elçin İlköğretim Okulu kazanırken, erkeklerde birinciliği Ayşe Numan, ikinciliği Özel Orta Doğu Koleji, üçüncülüğü ise Memet İçkale İlköğretim Okulları kazandı. Genç bayanlar kategorisinde birinciliği Cizrelioğlu, ikinciliği Nazmiye Tatlıcı, üçüncülüğü Yunus Emre Liseleri kazanırken, genç erkeklerde ise birinciliği Nazmiye Tatlıcı, ikinciliği Kayapınar ve üçüncülüğü de 500 Evler Liseleri'nin takımları kazandı.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2007 Pazartesi 15:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?