8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Sokak ortasında silahlı kavga

DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

Diyarbakır'da 2 kişi arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi bacaklarından aldığı 2 kurşunla yaralanırken, saldırgan ise kaçarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, Diyarbakır merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan Cezaevi mevkiinde meydana geldi. Aralarında bir husumet bulunan 2 kişinin tartışması ile başlayan kavgada, henüz ismi tespit edilemeyen saldırgan gündüz saatlerinde çevredeki vatandaşlara aldırış etmeden belinden çıkardığı tabancayla Yıldırım G.'ye ateş etmeye başladı. Yıldırım G.'nin bacaklarına ateş eden saldırgan olay yerinden kaçarken, vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye gelen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Saldırganın 4 el ateş ettiği ve Yıldırım G.'nin bacaklarına 2 kurşun isabet ettiği belirtildi. Silahı ile birlikte kayıplara karışan saldırganın yakalanması için çalışma başlatılırken, yaralı olarak yerde yatan Yıldırım G. ise çevredeki vatandaşlar tarafından taksi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralının ifadesinin yapılacak ilk müdahalenin ardından alınacağı, saldırganın yakalanması için çalışmaların genişletileceği belirtildi.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir görgü tanığı, "Evde namaz kılmak için hazırlık yapıyordum. Ben abdest alırken çocuklarım seslendi, 'Dışarıda birilerini vuruyorlar' diye. Cama çıktığımda silahla vurulan bir kişi yerde yatıyordu. Çevredeki vatandaşlar bu şahsı taksi ile hastaneye götürdü" dedi.

DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
DİYARBAKIR'DA SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 15:46:21
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 17:52:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?