7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Spor kursiyerlerine malzeme

Diyarbakır'ın Çınar Kaymakamlığı tarafından Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında açılan spor kursları yoğun bir katılımla devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl tüm bölgede olduğu gibi Çınar Kaymakamlığı tarafından da SODES projesi kapsamında açılan ve Çınar Gençlik Merkezi tarafından yürütülen kurslarda 100 öğrenci eğitim görüyor. Çeşitli spor dallarında antrenörler nezaretinde kurslara katılan gençlere düzenlenen bir törenle spor malzemeleri dağıtıldı. Çınar Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven; Garnizon Komutanı Yüzbaşı Şahin Bodur, Emniyet Amiri Aytaç Bagalalı, İlçe Cumhuriyet Savcısı Mehmet Yılmaz ve Gençlik Merkezi Müdürü M. Diyadin Ekinci'nin
katıldığı törende sporculara spor ayakkabı, eşofman, şort ve formadan oluşan paketler verdi.

Kaymakam Tanrıseven öğrencilerin boş zamanlarında spor yapabilmeleri için gerekli desteği bugüne kadar sunduklarını bundan sonra da sunmaya devam edeceklerini belirtirken, ''Valiliğimizin SODES projesi kapsamında ilçemize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz'' dedi.

SODES kapsamında açılan kursların bir yıl boyunca devam edeceğini ve öğrenci sayılarının da artırılacağını da ifade eden Kaymakam Tanrıseven, "İlçemiz zaten sportif faaliyetlerde Türkiye çapında şampiyonluklar ve önemli başarılar elde eden bir ilçe konumunda. Buradan da iyi sporcular çıkacaktır. Başarılı çalışmalarından dolayı İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay'a ve Gençlik Merkezi Müdürü M. Diyadin Ekinci'ye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 12:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?