8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Stad ligin ilk maçına yetişecek

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Diyarbakır Atatürk Stadı'nda tadilat ve onarım çalışmalarının ligin ilk maçına kadar tamamlanacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü İslam Çetin, federasyonun Diyarbakır Atatürk Stadı'nın UEFA kriterlerine uygun hale getirilmesi için yapılmasını istediği çalışmalar olduğunu belirterek, bürokratik alandaki sorunların çözüldüğünü ve hızlı bir çalışmayla stadı ligin ilk haftasındaki Diyarbakırspor-Ankaragücü maçına yetiştireceklerini söyledi.

Çetin, "Stadımızla ilgili çalışmaları başlatabilmemiz için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz ile yaptığımız tüm yazışmaları dün gelen olumlu yazıyla son aşamaya getirdik. Bu aşamadan sonra valiliğimizin ihale onayı gereklidir. Bu onayı aldıktan sonra liglerin başlamasına 20 gün kalsa bile biz bu stadı tüm imkanlarımızı seferber ederek, ligin ilk maçına yetiştireceğiz. Stadımızla ilgili tüm bakım ve tadilat çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Bu konuda tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 15:18:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?