7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Sümer'den Ziya Doğan'a mesaj

DİYARBAKIRSPOR BAŞKANI SÜMER'DEN ZİYA DOĞAN'A MESAJ

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Çetin Sümer, teknik direktör Ziya Doğan'la bir sorunlarının olmadığını, tek konularının transferleri biran önce gerçekleştirmek olduğunu söyledi.

Ankara ve İstanbul arasında mekik dokuyan ve Diyarbakırspor transfer komitesiyle birlikte yoğun bir tempoda çalışan kulüp başkanı Çetin Sümer, sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden ve kulüpten isteklerinin yerine getirilmesini talep eden Ziya Doğan'la aralarında sorun olmadığını söyledi. Çetin Sümer, "Tek kelimeyle şunu söylemek istiyorum. Teknik direktör Ziya Doğan ile bir sorunumuz yoktur. Bu konu bazı çevrelerce her yöne çekiliyor. Biz artık yönetim kurulu olarak ağzımızdan çıkmayan beyanatlara,

iddialara, varsayımlara cevap bile vermek istemiyoruz. Boş şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Takımımız Antalya'da idmanlarını sürdürüyor. Bizim de yönetim olarak amacımız elimizdeki kadroyu güçlendirmek için transfer yapıp ligin ikinci yarısına iyi başlamaktır. Tek düşüncemiz bu" dedi.

Transfer çalışmalarını biran önce bitirmek istediklerini vurgulayan Çetin Sümer, "Şu anda anlaştığımız 4 yabancı oyuncu var. Salı günü açıklayacağız. Anlaştığımız yerli oyuncular da var. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın istekleri üzerine bu transferleri gerçekleştireceğiz. İsimleri şimdiden açıklarsak yine bazı çevreler işi Arap saçına döndürürler. Çeşitli versiyonlar üretirler" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2010 Cumartesi 17:40:01
Güncelleme :9 Ocak 2010 Cumartesi 21:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?