8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Sümer'in basın taplantısı iptal

ÇETİN SÜMER'İN BASIN TAPLANTISI İPTAL EDİLDİ

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer'in, bugün kulüp binasında yapacağı basın toplantısını iptal etti.

Önceki gün İstanbul'dan Ankara'ya geçen Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer bugün Diyarbakır'da gerçekleştirmeyi planladığı basın toplantısını iptal etti. Basın toplantısını Başbakan'la görüştükten sonra yapacağı öğrenilen Çetin Sümer'in Başbakan'la görüşmesinin 5 Haziran Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleşeceği Başbakanlık özel kalemi tarafından Diyarbakırspor kulübüne iletildiği gelen bilgiler arasında.

Yeşil-kırmızılı Kulübün Başkanı Çetin Sümer'in devam edip etmeme ile ilgili kararında Başbakan'la görüşmenin yanı sıra para beklentisi de etkili olacak. 2. başkanı olduğu Arap Avrupa Avrasya EDDC Konseyi'nden para bekleyen Çetin Sümer'in bu paranın gelmesi halinde hem kendi borçlarını ödeyeceği hem de kulübün önünü tıkayan ödemeleri yapacağı ifade ediliyor. Beklenen paranın gelmesi durumunda yeni bir liste oluşturması beklenen Sümer'in devam kararı alacağı öğrenildi.

Cuma gününe kadar paranın gelmesini bekleyen Sümer bu beklentisi gerçekleşmediği takdirde ise olağanüstü genel kurula gitme kararı alınacağı büyük ihtimalle de görevden ayrılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 15:51:01
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 16:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?