8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Şüpheli araç paniği

DİYARBAKIR'DA ŞÜPHELİ ARAÇ PANİĞİ

Son 1 ay içerisinde 2 ayrı bomba yüklü araç yakalayarak büyük facia atlatan Diyarbakır'da bu kez Emniyet Müdürlüğü karşısına park eden şüpheli bir araç nedeniyle polisler önce yolu kapattı, sonra çevre binaları boşalttı. Araç uzman ekipler tarafından didik didik arandı.

Son 1 ay içerisinde 2 ayrı bomba yüklü araç ele geçirerek facianın önüne geçen Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü bugün saat 17.30 sıralarında Emniyet Müdürlüğü'nün karşısına park eden bir araç nedeniyle alarma geçti. Emniyet Müdürlüğü binası karşısında park halinde olan 21 FG 707 plakalı beyaz Şahin marka araçtan şüphelenen polisler sokağı trafiğe kapattıktan sonra uzman ekip çağırdılar. Uzman ekipler tarafından didik didik aranan aracı bombacı köpekler de aradı. Yaklaşık 2 saat süren aramanın ardından araçta herhangi birşey bulunamayınca rahat bir nefes alınırken, araç sahibi ise gelerek polisler tarafından araçtan çıkartılan malzemelerini araca koydu, yol ortasında su içerek iftarını açtıktan sonra aracına binerek ara sokağa girip gözlerden kayboldu.

Yolun trafiğe açılması ile, iftar saatini yolun kapalı olması nedeniyle dışarda geçiren çocukların koşarak evlerine gitmeleri dikkat çekti.

DİYARBAKIR'DA ŞÜPHELİ ARAÇ PANİĞİ
DİYARBAKIR'DA ŞÜPHELİ ARAÇ PANİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2010 Salı 20:28:00
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 09:37:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?