7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Şüpheli araçtan 15 çuval esrar çıktı

ŞÜPHELİ ARAÇTAN 15 ÇUVAL UYUŞTURUCU ÇIKTI

Diyarbakır'da polisin şüphe üzerine "dur" ihtarında bulunduğu ancak kaçmaya çalışırken polisin kurduğu kapanda lastikleri patlatılan araç cant üzerinde 2 kilometre gittikten sonra teslim oldu. Araçta 15 çuval esrar maddesi ele geçirildi.

Silvan'dan Diyarbakır kent merkezine gelmekte olan sürücüsünün kimliği açıklanmayan 21 AH 341 plakalı araç, Bölge Trafik Müdürlüğü önünde şüphe üzerine durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına rağmen araç içerisinde bulunan 2 kişi havaya ateş açarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine polis ikinci kontrol noktasında yola kapan yerleştirdi. Lastikleri patlayan araç, cant üzerinde Seyrantepe mevkiine kadar gelirken, cantların da parçalanması nedeniyle durdu. Araçta bulunan 2 şahıstan birisi polis tarafından kıskıvrak yakalanırken 1 kişi ise karanlıktan faydalanarak kaçtı. Olay yerine çağırılan bomba imha uzmanlarının aracı incelemelerinin ardından Kaçakçılık Şubesi ekipleri tarafından araçta bulunan çuvallar indirilince çuvalların içinde esrar maddesi olduğu ortaya çıktı. Araçta yapılan aramada, 15 çuval toz ve kubar esrar, bir tabanca ve bir pompalı tüfek ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak 1 şüpheli gözaltına alınırken, kaçan diğer kişinin ise yakalanmasına çalışıldığı, esrarın miktarının da yapılacak incelemelerden sonra belirleneceğini öğrenildi.

ŞÜPHELİ ARAÇTAN 15 ÇUVAL UYUŞTURUCU ÇIKTI
ŞÜPHELİ ARAÇTAN 15 ÇUVAL UYUŞTURUCU ÇIKTI
ŞÜPHELİ ARAÇTAN 15 ÇUVAL UYUŞTURUCU ÇIKTI
ŞÜPHELİ ARAÇTAN 15 ÇUVAL UYUŞTURUCU ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 11:24:01
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 12:24:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?