7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Sur Belediyesi'nden personele seminer

Diyarbakır Merkez Sur Belediyesi'nde vatandaşa daha iyi hizmet vermek için çalışan personelin mesleki ve kurumsal bilgilerinin geliştirilmesi amacıyla seminer düzenlendi.

Belediye personelin mesleki ve kurumsal bilgilerinin geliştirilmesi için "Belediyelerin mali gelirleri ve baslıca giderleri, belediyelerin kurumsal yapısı ve denetimi ile Türk ve Alman belediyeciliğinin karşılaştırılması" konulu seminer 3 gün sürecek. Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlileri Doç. Dr. Refik Korkusuz, Yrd. Doç. Dr. Murat Tahiroğlu ve Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan'ın yönettiği seminerde belediyelerin mali gelirleri ve başlıca giderleri, belediyelerin kurumsal yapısı ve

denetimi ile Türk ve Alman belediyeciliğinin karşılaştırılması konularında bilgi verildi. Seminerde konuşan Sur Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Kaya, ''Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için belediye gelirlerini artırarak giderlerimizi azaltmak durumdayız. Bu eğitimin temel amacı da çalışanlarımızı kurumun çıkarları doğrultusunda bilinçlendirmektir" diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Kaya, bu tür etkinliklerin daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla devam edeceğini belirtti.

 

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:54:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?