7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taban Birlikleri taleplerini bildirdi

Diyarbakırspor taban birlikleri Sur İlçe Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş'ı ziyaret ederek sorun ve taleplerini dile getirdiler.

TÜFAD Başkanı Karakaş ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Diyarbakır Spor Taban Birlikleri'nin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ve bunun Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi.

Samet Karakaş, Sur Belediyesi'nin az olan imkanlarına rağmen spora yaptığı katkılarından dolayı da kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.

Sur Belediye Başkanı Abdullah Demirbaş da, Taban Birlikleri'nin bu ziyaretinden ve beraberliklerinden güç aldıklarını söyleyerek beraberliğin sürdürülmesi ve zedelenmesine izin vermemelerini istedi.

Başkan Demirbaş "Spor taban birliklerinin bize daima desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması ve sağlıklı ortamlarda spor yapılması için taban birliklerimizle bundan sonra da beraber hareket edeceğiz. Çarlıklıda bulunan özel idareye ait futbol sahasının belediye tahsis edilmesi için desteklerinizi bekliyoruz.

Çünkü Sur Belediye sınırları içinde spor alanına en uygun yerlerden biridir. Belediye tahsis edilmesi halinde en kısa zamanda gençlerimizin yararlanana bileceği bir spor tesisi haline getireceğiz" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 12:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?