7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Takdirlik sağlıkçılar

DİYARBAKIR'DA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİNE TAKDİRNAME

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü'nde görevli merkez ilçe grup başkanları ile bazı şube müdürleri gösterdikleri üstün başarıdan dolayı takdirname ile ödüllendirildi.

Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu; sağlık alanında yaptıkları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı, 4 merkez ilçe grup başkanı ile Sağlık Müdürlüğü'nde görevli bazı şube müdürlerini takdirname ile ödüllendirdi. Vali Mutlu tarafından gönderilen takdirnameler İl Sağlık Müdürü Dr. Namık Kemal Kubat tarafından sahiplerine verildi.

Takdirname dağıtımında konuşan Sağlık Müdürü Kubat, Vali Hüseyin Avni Mutlu tarafından gönderilen takdirnamenin çalışma şevkini bir kat daha artırdığını belirtti. Sağlık çalışanlarının hiçbir zaman mesaiye bağlı kalmadıklarını 24 saat göreve hazır olduklarını kaydeden Kubat şöyle konuştu:

"Diyarbakır sağlık alanında büyük devrimler yaşamış ve halen de yaşamaktadır. Daha önceleri vatandaşlarımız hastanelerde ve sınırlı sayıda olan sağlık ocaklarında muayene olmak için, tetkik vermek için saatlerce beklerken şimdilerde ise vatandaş ne hastanede ne de sağlık ocaklarında ne muayene sırası ne de tetkik sırası bekliyor. Gittiği sağlık kurumunda muayenesini olarak mutlu bir şekilde evine dönebiliyor. Bu da bize büyük mutluluk veriyor, çünkü insan sağlığı bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetini alabilmesi için 24 saat çalışıyoruz. Sayın Valimizin merkez ilçe grup başkanları ile şube müdürlerimize gönderdiği takdirnameler bizi mutlu etmiş, çalışma şevkimizi bir kat daha arttırmıştır. Özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı tüm sağlık çalışanlarını kutluyorum."

Yapılan konuşmanın ardından Kubat, takdirnameleri vererek sağlık çalışanlarını tebrik etti.

DİYARBAKIR'DA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETİCİLERİNE TAKDİRNAME
İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2010 Salı 14:51:02
Güncelleme :16 Şubat 2010 Salı 15:30:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?