5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Takım iyi gidiyor ama taraftar yok

TFF 1. Lig'de üst üste 5 hafta başarılı sonuçlar alan Diyarbakırspor'da taraftarların tribünleri doldurmaması yöneticileri üzüyor.

Diyarbakırspor Kulübü Basın Sözcüsü Mustafa Kayhan, takımlarının başarılı olduğunu fakat tribünlerin boş olduğunu ifade ederek, "Geçen sezon birçok maçta maçlarımızı oynadığımız Atatürk Stadı'nın tribünleri tıklım tıklım doluyordu. Ama maalesef bu sezon bir kez olsun tribünleri dolduramadık. Takımımızın seyirci desteğine maddi ve manevi desteğe ihtiyacı var. Sahamızda çok önemli bir rakip olan Antalyaspor ile oynuyoruz tribünlerin yarısı boş. 1 YTL yaptığımız kale arkaları maalesef boş gibiydi. Takımını seven her Diyarbakırlı'nın maça gelip takımına destek vermesi gerekiyor. Lafla taraftar olmaz. Takımımız büyük bir çıkış yakalamıştır. Önemli skorlara imza atıyor. Taraftarlarımızın maça gelmemelerine bir anlam veremiyoruz. Bu takım bu kentte yaşayan herkesindir. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız maçta hem biz yönetim kurulu hem de futbolcularımız Atatürk Stadı'nın tribünlerini dolu görmek istiyoruz" dedi.

Sezon başında Eskişehirspor'dan transfer edilen, takımının savunma oyuncularından Bülent Bal camiasını sevindirdi. Antalyaspor maçında iki gol atarak takımına altın değerinde 3 puan kazandıran Bülent Bal, gol sayısını 5'e yükseltti. Tüm gollerini kafayla atan golcü oyuncu daha öncede Kayseri Erciyes, Kartalspor ve Malatyaspor filelerini havalandırmıştı. 30 yaşındaki Bal, kendisinin profesyonel birisi olduğunu belirterek, "Benim gol atmam, takımımın 3 puan kazanması bizlere büyük sevinç verdi. Ben ve arkadaşlarımın tek arzusu Diyarbakırspor'u başarılı kılmak. Bunun için büyük uğraş veriyoruz. Eğer sezon başındaki puan kayıplarımız olmasaydı, şimdi kesinlikle liderdik" diye konuştu.

Diyarbakırspor Kulübü Onursal Başkanı Hasan Tanrıseven ise futbolcuların kendilerini ve taraftarları aldıkları iyi sonuçlarla mutlu ettiklerini belirterek, "Bizde futbolcularımızı sevindiriyoruz. Geçen hafta önceki haftaların primlerini alacaklarını ödemiştik. Bu haftada sahamızda oynayacağımız maç öncesi 2'şer bin YTL'lik primleri dağıtacağız. Yeter ki başarılı çıkışımız sürsün" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 14:34:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mazlum ekinci IP: 88.227.9.xxx Tarih : 7.12.2007 10:49:11

tebrik ederim başarilrın devamını diledim!!!!!!!!