7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tanrıverdi şaşırdı

Diyarbakır'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kutbettin Arzu ile birlikte Devlet Hastanesi ziyareti sırasında ilginç bir olay yaşandı.
 
Bir hasta, hastane yetkililerinden yastık istediğini fakat kendisine yastık verilmediğini iddia etti. Hastane yetkilileri ise hastanın yastığı dışardan getirmek istediği için problem yaşandığını söylediler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Diyarbakır'a gelerek Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kutbettin Arzu, Diyarbakır Milletvekilleri Abdurrahman Kurt ve İhsan Arslan ile birlikte Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Tanrıverdi, yanında getirdiği kolonya ve çiçekleri hastane personeline dağıttı. Daha sonra hastane odalarını ziyaret eden Tarınverdi ve Arzu, hastalar ve hasta yakınlarına kendilerini tanıtarak yerel seçimlerde destek istedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi ve Arzu hasta odasına girdiği esnada bir hastanın ilginç bir şikayetini dinledi. Hasta, başının altına koyduğu yastığı eline alarak hastane yetkililerinden yastık istediğini ve kendisine yastık verilmediğini belirterek şikayetini dile getirdi. Bunun üzerine hastane başhemşiresi, hastanın dışardan yastık getirmek istediğini ve bunun da yasak olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 15:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?