7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taraftar kan değişikliği istiyor

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARI KAN DEĞİŞİKLİĞİ İSTİYOR

Diyarbakırspor'da Denizlispor karşısında alınan galibiyet camiaya moral kazandırırken, kulübün geleceği ve takımın kalıcı başarılara imza atması için yönetimin güçlendirilmesi şart görünüyor. Taraftarlar, yönetimden takımın içyapısının düzeltilmesi için bir an önce düğmeye basmalarını istiyor.

Diyarbakırspor'da Denizlispor'un namağlup unvanına son verip, 247 gün sonra galibiyet özlemine son vermesi ve 6 hafta sonra puan cetvelinde son sıradan kurtulması camiada yüzleri güldürürken, taraftarlar galibiyete rağmen takımın geleceğinin karanlık olduğu görüşünde birleşiyor. Diyarbakırspor'a yakışan bir yönetim anlayışı olmadığına dikkat çeken taraftarlar, "Kimse bu galibiyeti kendine mal etmesin. Teknik heyet ve futbolcuların emeğidir. Takımın sorunlarını çözemeyen, ödeme yapamayan ve takımı

deplasmana kaderine terk edilmiş olarak gönderen yöneticilerle bu iş yürümez. Diyarbakırspor'un düzlüğe çıkması için güçlü bir yönetim anlayışına ihtiyaç var. Yönetimde yaşanacak kan değişikliği takıma ve şehre kava kazandırıp taraftarları da tribüne çekecektir" dediler.

TOPRAK VE BAYDEMİR'DEN BEKLENTİ

Taraftarlar, Diyarbakırspor'un içinde bulunduğu durumla ilgili olarak bugüne kadar hiçbir açıklama yapmayan Vali Mustafa Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'den de harekete geçmelerini bekliyor. Diyarbakırspor'un kentin moral kaynağı olduğunu belirten taraftarlar, Toprak ve Baydemir'in istemesi halinde kulübü ayağa kaldıracak bir oluşum oluşabileceğine dikkat çektiler. Taraftarlar, "Türkiye'nin her yerinde kent kulüpleri Vali ve Belediye Başkanlarının desteğiyle ayakta duruyor. Vali

Mustafa Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir de bunu düşünerek artık sessizliklerini bozmalıdır. Yoksa bir galibiyetle takım ligde kalamaz. Teknik heyet ve futbolcuların yakaladığı ivme desteklenmelidir" ifadelerini kullandılar.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2010 Çarşamba 13:48:04
Güncelleme :24 Kasım 2010 Çarşamba 16:00:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?