7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taraftar yeni yönetimden umutlu

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, yeni seçilen yönetimlerinden umutlu olduklarını ve kendilerinden çok şeyler beklediklerini söyledi.

26 Haziran'da yapılan kongrenin olumlu sonuçlandığını ve bundan mutluluk duyduklarını belirten Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, "Bizim tek konumuz Diyarbakırspor'un başarılı olmasıdır. Eski kulüp başkanımız Dr. Abdurrahman Yakut'a ne kadar teşekkür etsek azdır. Bizler yıllar sonra tekrar Turkcell Süper Lig'e çıktık. Unutulmaması gereken bir şey yaptık.

Yeni yönetimimizden umutluyuz. Her Diyarbakırlının olduğu gibi bakanımız, milletvekillerimiz, valimiz ve belediye başkanımızın Diyarbakırspor'a maddi ve manevi destek vermeleriyle başarı sağlanır. Şimdi önemli olan Turkcell Süper Ligi'ni iyi bilen bir teknik direktör bulup onun nezaretinde olumlu iş yapacak iyi bir transfer yapabilmek. Geçen sezon olduğu gibi güzel ve akılcı bir transfer yapılmalı.

Hemen kombine biletleri satışa sunulmalı ve Atatürk Stadı her yönüyle acil ele alınıp restore edilip yeni bir çehre kazandırılmalı. Bizler taraftarlar olarak hem kulübümüzde hem de, takımımızda olumlu yenilikler istiyoruz. Artık değişik bir çehreye sahip olmalıyız. Bu konuda herkesi göreve ve birlik beraberliğe davet ediyoruz. Yeni yönetimimizin daima destekçisi olacağız, onların yanındayız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 14:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysi yıldız IP: 78.165.94.xxx Tarih : 28.06.2009 17:42:43

Yeni yönetim  diyarbakırspora hayır getirmesini temmeni ediyorum  umarım hem diyarbakırspor hemde diyarbakır halkı için olumlu olur  şimdiden  kendilerine  kolay gelsin diyorum...