7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taraftardan çiğ köfte ziyafeti

DİYARBAKIRSPORLU TARAFTARLARDAN YÖNETİME ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Derneği, Diyarbakırspor yönetim kuruluna çiğ köfte ziyafeti çekti.

Diyarbakırspor camiası Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor maçı öncesinde, kentte, yönetimde ve kulüpte moralleri düzeltmek için bazı girişimlerde bulunuyor. Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Derneği başkanı Zülküf İşlek, yönetimi ile kalabalık taraftar grubu dernek binalarında kulüp yönetimine çiğ köfte ziyafeti verdi. Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer ve yönetim kurulu üyeleri dernek binasında büyük tezahüratla karşılandı.

Dernek Başkanı Zülküf İşlek, Diyarbakırspor hangi ligde olursa olsun takımın hizmetinde olduklarını vurgulayarak, "Kentimizi temsil eden takımımız ne kadar destek görse azdır. Çünkü bu 2 milyon nüfuslu kenti temsil eden takımımıza herkesin destek vermesi gerekmektedir. Daima takımımızın ve yönetimimizin destekçisi olacağız ki birbirimizi tamamlayalım, bir bütün olalım" dedi.

Yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Çetin Sümer de taraftarlardan destek istedi. Çetin Sümer, yaptığı konuşmada, "Bana ve yönetimime gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok teşekkür ediyoruz. Her zaman için birbirimizin hizmetinde ve destekçisi olmalıyız. Diyarbakırspor sizlerindir. Bizler onun hizmetini yapıyoruz. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin büyük bir kenti olmakla birlikte Süper Lig'de takımımız var. Onu yaşatmak için daima birbirimize destek vermeliyiz. Diyarbakırspor için herkesin olumlu ve ılımlı

düşünmesi gerekmektedir. İnşallah her günümüz böyle neşeli geçer" dedi.

Çetin Sümer'in konuşması zaman zaman taraftarların yaptığı tezahüratlarla kesildi. Yeşil-kırmızılı yönetime verilen çiğ köfte partisi taraftarlar tarafından da büyük ilgi gördü.

DİYARBAKIRSPORLU TARAFTARLARDAN YÖNETİME ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ
DİYARBAKIRSPORLU TARAFTARLARDAN YÖNETİME ÇİĞ KÖFTE PARTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 13:41:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 16:06:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?