7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taraftardan lisans protestosu

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARININ LİSANS PROTESTOSU

Bank Asya 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'da futbolcuların lisanslarının çıkmaması Yeşil-Kırmızılı taraftarların sabrını taşırdı. Protesto yürüşü yaparak Atatürk Stadı'na giden taraftarlar, futbolculara destek verirken, yetkililere tepki gösterdiler.

Diyarbakırsporlu futbolcuların lisanslarının çıkmaması kentte tansiyonu yükseltti. Ofis semtinde toplanan yüzlerce Yeşil-kırmızılı taraftar, takımın antrenman yaptığı Atatürk Stadı'na yürüyerek, milletvekilleri ve şehri yönetenlere, kulübe destek çağrısında bulundular.

Statta bir konuşma yapan Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Diyarbakırspor A takımının lisansları verilmediği için takımın sahaya çıkamama olayını protesto ettikleri belirterek, "Buradan şehrimizin bakanı Mehdi Eker ile milletvekillerimize, valimize sesleniyoruz. Sesimizi, şimdiye kadar maalesef duyuramadık. Bakanımız, milletvekillerimiz ve valimiz hiçbir şey yapamadılar. Takımımız maça çıkmazsa hafta içi çok şeyler yapacağız. Başbakana sesimizi duyurmak için mitinge gideceğiz.

Herkes bu takıma sahip çıkmalı. Her yıl bunu yaşıyoruz. Yeter artık. Bakanımız, milletvekillerimiz, valimiz ve belediye başkanımızdan bu takıma sahıp çıkmalarını istiyoruz. Evet-Hayır propagandasının bir dakikasını Diyarbakırspor'a ayırsınlar. Takım nasıl bizimse onların da takımıdır.

Gelin Diyarbakırspor'a sahip çıkın. Bu memleketin ekmeğini yiyorsunuz. Hiçbir milletvekilimizden ses çıkmadı. Ancak seçim günü bizden oy isterler. Bu takım sahaya çıkmazsa Pazartesi günü ses çıkartmak için herşeyi yapacağız, gerekirse Ankara'ya gideceğiz" dedi.

Diyarbakırspor'un yeni transferlerinden Engin Öztonga da taraftarların yanına gelerek, "Diyarbakırspor'a desteklerinizi devam ettirin. Biz Diyarbakırspor için burdayız. Elimizden geleni yapacağız. Desteklerinizi bekliyoruz. İnşallah devlet büyükleri de desteklerini verir ve işi hallederler" şeklinde konuştu.

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARININ LİSANS PROTESTOSU
DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARININ LİSANS PROTESTOSU
DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARININ LİSANS PROTESTOSU
DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARININ LİSANS PROTESTOSU
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2010 Pazar 14:36:05
Güncelleme :23 Ağustos 2010 Pazartesi 00:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?