7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Taraftardan vali ve başkana çağrı

DİYARBAKIRSPOR TARAFTARLARINDAN VALİ TOPRAK'A ÇAĞRI

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği ile Diyarbakırspor Dernekler Birliği, Diyarbakırspor'a destek için Vali Mustafa Toprak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'e çağrıda bulundu.

Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Derneği Başkanı Zülküf İşlek, maç için gittikleri Giresun'daki izlenimleri anlatırken, Giresun Valisi ve Giresun Belediye Başkanı'nın Giresunspor'a verdiği desteğin takdire değer olduğunu söyledi. İşlek, "Diyarbakır olarak Giresun'dan ne eksiğimiz var ? Onlardan fazlamız var eksiğimiz yok ama bunu bir türlü desteğe dönüştüremiyoruz. Yönetime kızıp takıma sahip çıkmamak yanlıştır. Başkan ve yönetim zaten ortada yok, hiç olmazsa kent yöneticileri takıma sahip çıksın.

Sayın Valimiz Mustafa Toprak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Baydemir'e açık çağrıda bulunuyoruz. Bu takım kimsenin değil bu kentin takımıdır. Teknik heyet ve futbolculara sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu destek moral yemeği, kulübe yapılacak ziyaret ve prim verme şeklinde olabilir" dedi.

Diyarbakırspor Dernekler Birliği Başkanı Ramazan Tugay ise yönetime kızgın oldukları için maça gelmeyen taraftarlara seslenerek, kırgınlıkları bir tarafa bırakıp maça gelmelerini istedi. Eski yöneticilere ve iş adamlarına da çağrıda bulunan Tugay, "Sezon başından beri maçlarda ortaya koyduğumuz bir tepki var. Bu tepkinin nedeni futbolcular ve teknik heyet değildir. Takım bizim takımımız, sahip çıkmak da görevimizdir. Yönetime kızarak maça gelmeyen taraftarlarımız lütfen Karşıyaka maçına gelsin.

Takımımızın küme düşmesini istemiyorsak yönetimi bir kenara bırakıp sahip çıkalım. Eski yöneticilerden ve iş adamlarından da bu forma ve arma için destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 16:17:01
Güncelleme :11 Kasım 2010 Perşembe 00:46:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?