7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tarlada katil arandı

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinde, bir kişi elektrik işi için gittiği sitenin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Bağlar ilçesi Bayramoğlu semtindeki Bayramoğlu 2 Sitesi'ne elektrik işi için gelen Ali Rıza Takay(26) kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahla vuruldu. Belirlenemeyen bir nedenden dolayı başına tek el ateş edilerek vurulan Ali Rıza Takay olay yerinde hayatını kaybederken elinde iki tabanca olduğu bildirilen katil zanlısı ise kayıplara karıştı.

Katil zanlısının yakalanması için çalışma başlatılırken olay yerinin karşısında bulunan buğday tarlasına girmiş olabileceği ihtimali üzerine özel harekat polisleri tarlayı abluka altına aldı. Tarla içerisinde uzun süre yapılan aramalarda katil zanlısının izine rastlanamazken, zanlının bu kez bir binada bulunan boş daireye girdiği ihbarı üzerine polis söz konusu binanın etrafını sardı. Yapılan aramalarda şahıs bulunamazken, olayla ilgilisi olduğu iddiasıyla 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığı bildirildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2009 Pazartesi 15:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?