8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Tavşanlı maçı hazırlıkları sürüyor

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'i takımlarından Diyarbakırspor, Cumartesi günü oynayacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına hazırlanıyor.

Geçen hafta deplasmanda oynadığı Adanaspor maçını 2-0 mağlubiyetle kapatan Diyarbakırspor'da dikkatler Cumartesi günü oynanacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasına çevrildi.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik direktör Suat Kaya nezaretinde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma harekekleriyle başladı. Daha sonra antrenman top çalışmalarıyla devam etti.

Teknik Direktör Suat Kaya, takıma olan ilgisizlik kendilerini bu duruma getirdiğini söyleyerek, "Artık Diyarbakırspor'un her türlü kötü gidişata dur demesinin zamanı gelmiştir. Çünkü gerçek gücümüz bu değil. Hepimizin büyük moral ve motivasyona ihtiyacı var. Saha zemin nedeniyle kendi stadımızda maç oynayamıyoruz. Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını komşu kentimiz Elazığ'da oynayacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İdmanlarımızı Cuma günü tamamlayıp aynı gün Elazığ'a gideceğiz. Diyarbakırspor'un bu maçı kazanması gerekmektedir. Bu maçımızda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Diğer konulara şimdilik değinmeyeceğiz. Bu maçımız sonrasında gerekli girişimlerde bulunacağız. Şimdi olumsuzlukların zamanı değil" dedi.

BANK ASYA 1. LİG
BANK ASYA 1. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2010 Çarşamba 13:09:04
Güncelleme :20 Ekim 2010 Çarşamba 20:02:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?