8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Tazemeta'nın aklı golde

DİYARBAKIRSPOR KAYSERİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYOR

Diyarbakırspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Teknik Direktör Ziya Doğan, nezaretinde yapılan sabah antrenmanı koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayarak kondisyon çalışmalarıyla devam etti. Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın, geçen haftadan beri Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirterek, "Günde çift antrenman yapıyoruz. Sabahları kondisyon akşam saatlerinde ise topla çeşitli çalışmalar ile teknik taktik ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. İzinli olan Thierry Tazemeta döndü ve idmanlarına başladı. Milli takımlarında olan Bessam Abbas ile Diallo'yu bekliyoruz. Böylece tam takım olarak çalışma fırsatı bulacağız. Hocamız takımımızdaki eksik noktaları tamamlamak için yoğun bir tempolu çalışma yaptı. Lige verilen arayı en iyi değerlendiren takımlardan birisiyiz. Antrenmanlarımız iyi bir ortamda gerçekleşiyor. Şu anda hiç bir sorunumuz bulunmamaktadır" dedi.

Diyarbakırspor'un golcü oyuncularından Thirerry Tazemeta, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade ederek, "Artık bundan sonra sahada gol atmadan başka bir şey düşünmek istemiyorum. Takımımın ligdeki yeri daha yukarılarda olmalıdır. Bunun için birlik beraberlik içerisinde en iyisini en güzeline yapmaya çalışacağım" dedi.

Diyarbakırsporlu futbolcu Abdullah Çetin ise bundan sonraki bundan sonraki süreçte başarılı olmak zorunda olduklarını söyleyerek, "İyi bir kadromuz ile birlikte iyi bir ortamımız var. Şu ana kadar çok şansız puanlar kaybettik. Bunları telafi etmemiz gerekir. Ligde bize yakışan bir yerde olmamız gerekiyor. Diyarbakırspor olarak geriye dönük değil hep ileriyi düşünmeliyiz. Ben şahsen inanıyorum ki ligde iyi bir çizgi yakalayacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2009 Pazartesi 16:31:03
Güncelleme :17 Kasım 2009 Salı 01:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?