7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Tazemeta'ya nazar değdi

Diyarbakırspor'un Kamerunlu golcü futbolcusu Thierry Tazemeta'ya nazar değdi. Siyahi oyuncu 3 hafta Yeşil-kırmızılı formayı giyemeyecek.

Diyarbakırspor'un sezon başında İsrail'in Netanya Kulübü'nden transfer ettiği Thierry Tazemeta geçirdiği sakatlık nedeniyle en az 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Geldiği günden beri gerek attığı goller gerekse oynadığı futbolla taraftarların sevgilisi haline gelen Tazemeta'nın 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması teknik heyetin moralini bozdu.

Diyarbakırspor Teknik Genel Menejeri Mehmet Budakın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Tazemeta, Sivasspor maçı sonrası kamp yaptığımız Bolu Dorukkaya'da sakatlandı. Yapılan kontrollerde Tazemeta'nın adalesinde yırtık olduğu tespit edildi. O günden bu yana bu futbolcumuzun tedavisi sürmektedir. Sivasspor maçı sonrasında oynadığımız maçlarda forma giyemeyen Thierry Tazemeta'nın gelen raporlarında göre Bursaspor maçı dahil 3 maçımızda daha oynayamayacağı bildirildi. Ankara'da tedavisi sürmekte olan bu futbolcumuzun sakatlanması bizleri çok üzdü. İnşallah bir an evvel düzelir de aramıza katılır" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2009 Cuma 17:07:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?