8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Terör ve bölücülüğe 'hayır'

MHP İL BAŞKANINDAN BASIN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Diyarbakır İl Başkanı M. Teyyar Karakoç, "Türk milletinin geleceğinin, vatanın bütünlüğünün ve milletin tehlikeye sokulmasına hayır" dedi.

12 Eylül'de yapılacak referandum oylamasına kısa bir süre kala MHP Diyarbakır İl Başkanı Teyyar Karakoç bir basın açıklaması düzenledi. Teyyar Karakoç, 12 Eylül'de yapılacak referanduma neden "Hayır" diyeceklerini açıkladı.

Türk milletinin geleceğinin, vatanın bütünlüğünün ve milletin tehlikeye sokulmasına hayır diyeceklerini anlatan Karakoç, şunları söyledi: "Terör ve bölücülüğe, Türk milletinin 36 etnik parçaya bölünmesine, ABD, AB ve İsrail'e teslim olmaya onların tasarladığı gibi bir arap şeyhliğine olmaya hayır, İşsizliğe, haksızlığa, yolsuzluğa, soyguna, devlet kurumlarının talanına ve hortumlanmasına, anaların gözyaşlarının akıtılmasına, Türkiye'nin demokratik özerklik veya başka adlar altında parçalanıp bin yıllık kardeşliğimizin yok edilmesine, yargının üst kurumlarını kendi amaçlarına göre şekillendirip adaletin elinden kurtulmayı planlayanlara ve uyanıklığa 'hayır' diyoruz."

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 17:49:03
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 18:05:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SERVET KOCABAY IP: 78.176.196.xxx Tarih : 4.09.2010 12:57:46

SİZİN KİME UŞAKLIK ETTİĞİNİZ BELLİ DEĞİL