8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

TFF Başkanı halay çekti

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı için Diyarbakır'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen sıla gecesinde Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti. 

TFF Yönetim Kurulu toplantısı için Diyarbakır'a gelen TFF Başkanı Mahmut Özgener ve TFF üyeleri bölgede bulunan kulüp başkanları ile toplantı yaptıktan sonra düzenlenen sıla gecesinde bir araya geldiler. Diyarbakırspor tarafından organize edilen ve Class otelde düzenlenen geceye TFF Başkanı Mahmut Özgener, MHK Başkanı Oğuz Sarvan, TFF yönetim kurulu üyeleri, kulüp başkanları, vali yardımcıları, İzzet Yıldızhan, Esra Ceyhan ve çok sayıda davetli katıldı. 

Federasyon başkanı Mahmut Özgener sahneye çıkarak TFF yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şarkılar eşliğinde halay çekti. Özgener'in halay çektiğini gören davetliler sahneyi dolar yağmuruna tuttu. Daha sonra sahne alan Esra Ceyhan gazeteci İbrahim Ateşoğlu'nun Diyarbakırspor tarihi slayt gösteriler eşliğinde izlenime soktu. Slayt gösterisinde şehit Gaffar Okkan'ın Diyarbakırspor ile ilgili konuşmasını davetliler ayakta alkışladılar. Gecede emeği geçenlere plaket verildikten sonra Diyarbakırspor Başkanı Abdurrahman Yakut, Diyarbakırlı olmamasına rağmen her
fırsatta kendisini Diyarbakırlı hissettiğini dile getiren ünlü sunucu Esra Ceyhan'a el yapımı bir bilezik hediye etti. Hediyeyi alan Esra Ceyhan gözyaşlarına hakim olamadı. 

Daha sonra sahne alan Diyarbakır'lı ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, Türkçe ve Kürtçe şarkılar ile geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. TFF yönetim kurulu üyesi Levent Kızıl'ı telefonla arayan Mehmet Ağar, İzzet Yıldızhan'dan kendisi için sevdiği bir Kürtçe şarkıyı söylemesini istedi. Bunun üzerine sanatçı İzzet Yıldızhan telefonda kendisine canlı Kürtçe şarkı söyledi. Davetliler sahne alan sanatçı İzzet Yıldızhan'nı dolar yağmuruna tuttu. 

Sıla gecesinin sonunda verilen çiğköfte partisinde Mahmut Özgener puşi takarak Kürtçe şarkılar eşliğinde çiğköfte yedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 11:50:40
Güncelleme :22 Ocak 2009 Perşembe 12:41:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
diyarbakırlı ozan IP: 85.104.58.xxx Tarih : 23.01.2009 11:45:02

slm btn diyarbakır halkı bu yıl süper ligdeyiz bekle bizi geliyoruz tff başkanınada saygılarımıı sunarım