5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Ticaret Borsasından Ramazan yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) tarafından bin 200 aileye 25 kilogramlık yardım paketleri dağıtıldı.


TOBB ve DTB'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdikleri yoksul ailelere Ramazan yardımı bu yılda yapıldı. Mercimek, pirinç, makarna, şeker ve yağdan oluşan 25 kilogramlık yardım paketleri, Diyarbakır'da bin 200 yoksul aileye dağıtıldı. TOBB Yönetim Kurulu üyesi ve DTB Başkanı Fahrettin Akyıl, ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin kendileri için kutsal bir görev olduğunu belirterek, "Hayır Allah rızası için ve gizlilik içinde yapılmalı. Veren eli alan el görmemeli. Kimse rencide edilmemeli.


Yardıma muhtaç insanlarımızın daha çok bulunduğu kenar semtlerde tespit edilen bin 200 aileye gıda paketleri dağıtımını gerçekleştirdik. Her yıl Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ve öğrencilerimize kırtasiye yardımı TOBB ve borsamız tarafından yapılmaktadır" dedi.


TOBB ve DTB, merkeze bağlı Gömmetaş köyünde bulunan ilköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi yaklaşık bin 600 ilköğretim öğrencisine de kırtasiye, mont ve ayakkabı yardımı yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2007 Salı 13:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?